perjantai 30. maaliskuuta 2018

Vapaan päivän aamuna


Tämä pitkäperjantai lähti käyntiin läheisellä tallilla ja jälleen ihan häikäisevän upealla aamuauringolla. Oli ihana hengitellä raikasta pakkasilmaa, ja heräillä tähän aamuun hevoset seurana, ihaillen luonnon näkymiä. Tytöt oli leiponeet muffinsseja täällä kotona sillä aikaa, ja kotona oli vastassa iloiset tyypit ja lämmin, hyvä fiilis. 
Tuntuu ihan lauantaille, vaikka perjantaikin on vasta aluillaan. Jotenkin todella rentouttava ajatus, että on monta päivää aikaa perheen kanssa ottaa rauhassa, puuhastella mitä huvittaa, tai olla tekemättä. 
Luultavasti huvittaa tehdä, sillä kevätfiilis on tuonut mukanaan kovan palon ja innon liikkua. Liikkuminen on ollut mun rakkaus ennen viime vuotta, kun sairastuin ja jouduin jättämään kaiken raskaamman liikunnan ja opettelemaan muita rentoilukeinoja. 
Nyt onnistuu mielen nollaaminen mainiosti sukkaa kutomalla, mutta on ollut ihan mahtavaa pikkuhiljaa aloitella taas myös liikkumaan kunnolla. Yksi syy, miksi puuhastelen tallilla, on saada sieltä liikunnan iloa, hevosrakkauden lisäksi. Se tuo vaan niin paljon hyvää mieltä, etten osaa sitä sanoin kuvaillakaan. Kauniit kelitkin on entisestään houkutelleet lenkille ja ulos. Ja lenkkikelit sen kuin paranee tästä lumien pikkuhiljaa sulaessa pois, ja kun voi kuoriutua paksuimmista vaatekerroksista. Järjettömän hyvä mieli.

Tässä ison teekupin kanssa on aika kiva miettiä, mille sitä seuraavaksi alkaisi. 

Superrentouttavaa ja kaunista pitkää viikonloppua ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥