maanantai 30. huhtikuuta 2018

Huhtikuusta ja terassista


Huhtikuu on ollut pullollaan kaikkea ihanaa meininkiä. Ystäviä, sukulaisia, liikuntaa, arkitouhuja, varalapsia, pieniä juhlia, terassin tekoa ja paljon muuta. Kaikesta hulinasta voipuneena nämä pari päivää kotona vailla ohjelmaa tai aikatauluja tekevät nyt tosi hyvää. Keho ja mieli alkoivat oikeastaan vaatimaan nollausaikaa jo aika äänekkäästi. Tyttöjen kanssa haettiin äsken läheisestä pikku kirjastosta luettavaa, O lähti kalaan. Nyt on kotona raukea ja hiljainen tunnelma, kun uudet luettavat on taas nenien alla, vatsat lounaasta pullollaan. Niin paljon on itselläkin kiinnostavaa luettavaa kerääntynyt, että tässähän saa alkaa oikein urakoimaan, että saa tutustuttua kaikkiin, vaikka pino tuntuu kyllä vain kasvavan ajan mittaan.

Terassia O on pikkuhiljaa saanut etenemään hyvälle mallille. Vielä toki puuttuu oleellisia juttuja, päällimmäiset kaidelaudat, portaat ja seinään tarvitsisi puhkaista reikä, oven siihen jo iloksemme saimmekin. Suurin osa terassin tarvikkeista; tuleva ovi, kaidelaudat,  runkoa, lautoja, ruuveja ja pilareita, on pikkuhiljaa tässä kolmen vuoden aikana ylijäämänä saatu, joten rahallista panostusta terassiin ei ole laitettu paljoakaan. Se on edennyt samaan tapaan kuin suurin osa muustakin remontista tässä talossa, maltilla tarvikkeita odotellen ja  keräillen, jolloin säästyy todella paljon rahaa ja ekologinen puolikin kiittää. 

Hermot ovat venyneet tällä tahdilla ihan lehmänhermoiksi, mutta sitten kun etenee niin siitä kyllä iloitaan sitten täysillä. Odotan innolla sitä osuutta, kun saadaan terassille kulku ja tavarat paikalleen. Ruokapöytä, grilli ja pari lepolassea, mitkä kaikki jo odottelevat valmiina tontilla. Ehkä pikkuisen jotain somistustakin, kukkia, lyhtyjä ja vilttejä mietin. Ilmojen lämmetessä ja toivottavasti yhä kaunistuessa terassikuume nousee luultavasti vielä korkeammalle, joten jospa pian olisi saatu ovi paikalleen ulkoseinään. Luonto ainakin heräilee nyt aivan hurjaa tahtia kukkimaan ja vihertämään, niin ihanaa ♥ 

Ihan huippua toukokuun alkua sinulle!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5/02/2018

  Heippa! Ootko harkinnut instagramia tai onko sulla jo sellainen? Oon lueskellut sun blogia jo vanhan ajoilta ja tykkään paljon kuvista, meiningistä ja tunnelmasta :) Oma elämäntilanne on vaan nyt hullunmyllyä, kaksi pientä koululaista, taapero ja 3kk ikäinen refluksikkovauva, mutta olis kiva laittaa jotain merkkiä käynnistä edes tykkää-painalluksen verran :)
  -Jenni

  VastaaPoista
 2. Moikka Jenni!
  Kiitoksia kovasti mukavasta viestistäsi! ♥
  Instagramista olen joskus saanutkin kyselyä, vielä en ole laittanut sitä pystyyn, mutta harkinnassa on ollut kovasti! :) Lähinnä vain mietin, kuinka saisin ajan riittämään kaikkeen siihen, mitä haluaisi tehdä. Katsotaan, kerron kyllä täällä jos instatili toteutuu, mutta kiitos jo nyt tästä ajatuksesta :) Musta tuntuu, että kesää kohden saattaisi jotain tapahtuakin.
  Tsemppiä sinne, kuulostaa elämä ihanan täydeltä, vauvalle toivon helpotusta kurjaan refluksiin. Iloista kevättä!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥