maanantai 9. huhtikuuta 2018

Viikonloppujen retkiä


Viikonloppuna kevätaurinko helli niin ihanasti, että teki kovin mieli raittiiseen ilmaan luonnosta nauttimaan. Näin mä voisin mielelläni viettää suurimman osan vapaista viikonloppujen iltapäivistä; hengittää metsäilmaa, kuunnella lintuja ja lapsia, lepuuttaa mieltä ja silmiä luonnossa. Herkutella retkievästä, ihailla tulen liekkejä, nähdä uusia paikkoja. Onneksi tämä on koko perheen juttu, ja meidän varalastenkin juttu. 
Jo jutellaan siitä, mihin kaikkialle lähdetään kesällä, vanha asuntovaunu ja teltta mukana. Mennäänkö Lappiin asti, mitä nähtäisiin matkan varrella. Kansallispuistot, retkeilymestat ja luonnon nähtävyydet on meillä innokkaassa kiikarissa. Ja mitä luultavimmin sitten kaiken vastapainoksi yksi perinteinen huvipuistoreissukin. 
Mutta ensi viikonloppuna on erilaiset suunnitelmat, silloin on kovasti odotetut kevätmessut, johon lähdetään isolla porukalla, kun tukilapsemme on suunniteltu tulevan myös mukaan. Tämä kevätaika on ihan huippua, kaikkea kivaa edessäpäin. 

Tänään paistaa aivan ihanasti ja lämmittävästi aurinko taas, kohta on piha sula! Siellä äsken jo käyskentelin suunnittelemassa, ja kyllä pihanlaittointo nousi taas ihan uusiin lukemiin. Saas nähdä, tuoko kevätmessut sinnekin jotain kivaa pientä mukanaan. Pikkuhiljaa laitetaan tämä vanha pihakin kukoistamaan, vaikkei se musta paljon kaipaakaan, kuin ehkä vähän lisää kukkivia asioita. 

Kaunista kevätviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥