torstai 31. toukokuuta 2018

Kaksi päivää lomaan!


Enää huominen ja lauantaiaamun kevätjuhla ja siinäpä se! Lapset pääsevät kirmaamaan hyvin ansaituille kesälaitumille, ihanaa! Meillä se vaikuttaa arkeen kaiken muun lisäksi ainakin siten, ettei tarvitse olla ihan tuhottoman tarkkana unirytmien kanssa. Koko lukuvuoden tyttöjen taksi on lähtenyt aamusta seiskan pintaan joka ikinen aamu, joten aikaisia nousuja on kyllä ollut ihan riittämiin. 
Odotan kovasti rennompaa meininkiä, ei niin tiukkaa kellotusta, ei niin tiukkoja aikatauluja, vaan mieluummin päinvastoin. Ihania, rentoja kesäiltoja, kun ystävätkin voi viipyä pidempään ja kellon voi unohtaa ihan kokonaan. 

Harrastukset jatkuu meillä vielä kesäkuun, niin ihana on lähitallimme, että tunnit pyörii kun paras aika ratsastaa on. Aivan täysin erilaista, kuin kylmällä, märällä, pimeällä ja liukkaalla! Kesälle ollaan jätetty muuten mahdollisimman paljon löysää varaa puuhailla, mitä huvittaa, vaikka toki siellä muutama kiva juttu ja pikku reissu jo odottelee. 

Lapsientäyteinen kesä näyttäisi ainakin olevan tulossa, tukilapsia, serkkuja, ystäviä. Parasta on silloin, kun on kavereita ja tekemistä. 
Uintireissuja, hiekkaa varvasläpsyköissä, isoja jäätelöpalloja, naurua ja supatusta peiton alla iltaisin. Pitkään nukkumista, Aku Ankkoja riippumatossa. Leffailtoja herkkujen kanssa, yksi huvipuistoreissu mitä odottaa. Temppuja trampoliinissa, Litlest pet shop-leikkejä pitkin omaa huonetta, melkein pihan pituinen keppariesterata. Iso pino kirjaston sarjakuvakirjoja, leipomispuuhia, majoja pihavajoissa.

Mä oon onnellinen, kun saan nauttia lempi-ihmisistäni ja -asioista. Kirjoista, pihahommista, hevosista, kiireettömyydestä, luonnosta, kesäruuasta, liikkumisesta, kissojen silittelystä, kodin laitosta... Kaikesta siitä, mitä tässä käsillä nyt on, siitä mitä on edessä tulevina päivinä. 
Mun haaveet ei ole kaukana, ne on juuri näissä jutuissa. 
Ja tänään fiilis on ihan huippu. 

Ihanaa kevään juhlaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥